Body, bush & balls

Je borsthaar kortwieken en je schaamhaar trimmen kan nu met één handzaam apparaatje.  

Wilkinson komt met een 2-in-1systeem voor het scheren en trimmen van het lichaam en de intieme zone. Met één tool: de Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls, waarmee je dus al je lichaamsbeharing kunt aanpakken.

Scheerkop…

Aan het ene uiteinde van de Sword Hydro Trimmer for Body & Balls vind je een scheerkop. Deze scheerkop heeft vijf scherpe mesjes en een gelreservoir met aloë vera waardoor de huid beschermd wordt tegen irritaties. Met de smalle scheerkop van het scheermes kom je ook bij moeilijk bereikbare plekjes.

…en trimmer

Aan  de andere kant  van de tool zit een trimmer die op een batterij werkt. De trimmer is waterproof en kun je dus ook onder de douche gebruiken. De trimmer biedt drie instelbare trimlengtes.

De Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls kost €20 inclusief batterij. Een set navulmesjes is €17. Verkrijgbaar bij het Kruidvat.  

Over Wilkinson

Het scheermerk bestaat al ruim 250 jaar, het werd opgericht in 1772. De laatste jaren is het bedrijf erg actief en brengt met regelmaat innovaties op scheergebied op de markt. Meer over Wilkinson lees je hier.