4 korte spijkerbroeken

Je kunt je spijkerboek afknippen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een korte broek kopen – bijvoorbeeld een van deze 4 exemplaren.

Lekker weer voor de deur? Tijd om de broeken kort te knippen. De niet-doe-het-zelver kan natuurlijk ook gewoon een gloednieuwe kopen. Zie hier een greep korte spijkerbroeken uit de huidige collecties, voor ieder wat wils.

1. Levi’s


De klassieker! Lang of kort, bij spijkerbroek denk je aan Levi’s. 
Levi’s via America Today € 24,98

2. Raf Simons

Raf Simons Men's Wide Denim Shorts (Black)

Hé, daar is-ie weer! De wijde korte broek is terug van weggeweest. Denk aan de skaters uit de jaren negentig en je begrijpt waar we op doelen. Laat het maar aan Raf Simons over om die vibe te grijpen en cool te maken. Wel een beetje aan de prijs, dit broekie.
Raf Simons via Dover Street Market € 515

3. COS

default image
Wat zo fijn is aan de korte spijkerbroek, is zijn multi-inzetbaarheid. Hij valt namelijk te combineren in elk stijlpatroon, ook in die van jou!
COS € 59

4 ERL

Eli Russell Linnetz, het Amerikaanse genie achter het merk ERL, haalt zijn inspiratie uit vintage stijl en het zonovergoten Californië. Niet raar dus dat daar een ultrakorte witte spijkerbroek uitkomt. Voor de aller-, aller-, állerwarmste dagen.
ERL via MR PORTER € 200