Mr Marvis komt naar je toe

En jij kunt naar Mr Marvis toe, want het Nederlandse kledingmerk opent een nieuwe winkel. En nog een. En nog een.

Het succes van het Nederlandse Mr Marvis kent geen grenzen. Begonnen als online winkel met louter shorts, is het merk in relatief korte tijd uitgegroeid tot een kledingmerk waar je letterlijk van top tot teen kunt worden aangekleed. 

Shorts in prachtige stoffen en steeds meer kleuren, tops, sneakers, chino’s, en dat alles gemaakt in Europa van hoogwaardige materialen. Sterker nog, Mr Marvis is een van de weinige Nederlandse kledingmerken die de status van Certified B Corporation heeft ontvangen. 

Als drager van een B Corp-label mag je je als merk scharen onder een groeiende gemeenschap van bedrijven die voldoet aan hoge normen op het gebied van duurzaamheid en sociale impact. Geen wassen neus in dit geval, want het begrip duurzaamheid wordt in de modewereld nog weleens misbruikt ten faveure van het eigen imago. Niet bij Mr Marvis dus.

Online zijn de tijdloze kleding en sneakers van Mr Marvis nog steeds te koop, maar het merk heeft geconstateerd dat veel klanten een fysieke merkbeleving en koopervaring nog altijd fijn vinden. De stof voelen, geholpen worden door professionals, toch een maatje kleiner passen…, allemaal zaken die je online niet kunt ervaren.

Inmiddels heeft Mr Marvis al zeven prachtige winkels (met – geinig detail – een minibar in de paskamers), maar binnenkort wordt er nog een aantal geopend. Dat is niet zo gek, want de Mr Marvis-seizoenen lente en zomer breken bijna aan, dus is het tijd om polo’s, shorts en sneakers te gaan dragen.

Zo hou jij je zwembroek fris in een heel drukke zomer.

De Mr Marvis-winkel in Knokke is reeds geopend. Daarna volgen winkels in Gent, Arnhem en de Haarlemse Zijlstraat. Het streven is om eind 2025 maar liefst vijfentwintig Mr Marvis-winkels te hebben geopend. 

Dat zijn ambitieuze plannen, maar als we van één merk zeker weten dat dit ook gaat lukken, dan is het Mr Marvis. Mr Marvis is inderdaad een hele grote meneer aan het worden.