Zo gaan we niet naar Sensation White

Na vijf jaar keert het iconische festival Sensation dit weekend terug naar de Arena in Amsterdam. Dit zijn de stijllessen uit het verleden.

In 2001 werd de eerste editie van Sensation White gehouden. Het was een baanbrekend evenement waarbij de Amsterdam Arena volliep met zo’n veertigduizend in het wit geklede enthousiastelingen. Ze dansten die avond op de plaatjes die gedraaid werden door Tiësto, Carl Cox en DJ Jean.

Na vijf jaar tovert ID&T Events deze zaterdag de Arena wederom wit. Het is opgeteld de 133e editie, want Sensation-feesten zijn er inmiddels in tientallen landen.

Sensation hanteert dit jaar als thema ‘YES’, een referentie in hoofdletters aan het loslaten van alle coronaregels. Achter de draaitafels vinden we onder anderen ACRAZE (van de wereldhit Do it to it), Sunnery James & Ryan Marciano, Diplo & MK (pseudoniem van Marc Kinchen) en Oliver Heldens.

Nog altijd geldt bij Sensation White: als niet minimaal tachtig procent van jouw kleding wit is, kom je er niet in. Maar dat wil niet zeggen dat alle witte kleding door de keuring komt. Leer van fouten uit het verleden.

Sensation White Edition 2005.
Mouwloos Nike-shirt, driekwart broek, tennissokjes…
AMSTERDAM-SENSATION WHITE
Mijd de diepe V-hals! Sjaaltje wel leuk.
sensation white pruik
Bewaar de grappige pruik voor het Carnaval. Die regel geldt ook voor geinig bedoelde hoedjes.
SENSATION WHITE IN AMSTERDAM ARENA
Bewaar de grappige pruik en het grappig hoedje voor Carnaval.