Eindelijk! De tepelbeha is weer te koop

Zo, daar hebben we lang op moeten wachten. Kim heeft de voorraden gelukkig weer aangevuld.

kim kardashian nipple bra tepelbeha

De Ultimate Nipple Bra van het merk Skins is een push-up bh met een opvallend detail, namelijk een neptepel. Die creëert, aldus Skims, “een parmantige braless look”. De Nipple Bra is onderdeel van de Ultimate Bra-collectie van Skims, het corrigerende ondergoedmerk van mega-influenceer Kim Kardashian.

Deze beha ging in oktober van vorig jaar als een razende viraal. Dat was – uiteraard – een gevolg van het gebruikte beeld: Kim Kardashian die haar eigen uitvinding toonde, de Ultimate Nipple Bra. Wat een vondst.

Sommigen mensen spraken schande van de tepelbeha, anderen moesten er een beetje om lachen, maar hoe dan ook, de beha vloog als een zoet broodje over de toonbank van de online winkels. Bij Skims omschrijven ze de aantrekkingskracht als volgt: “De innovatieve stijl heeft een gedurfd verhoogd tepeldetail.” Wat u zegt.

kim kardashian nipple bra tepelbeha

De beha raakte onmiddellijk uitverkocht. Volgens Skims stonden er meer dan 250.000 mensen op de wachtlijst (naar we aannemen hoofdzakelijk vrouwen). Maar dit weekend heeft Kardashian de loodsen weer gevuld. De bestellingen kunnen weer worden geplaats. Voor 76 euro is-ie voor jou – de beha is er in zes verschillende huidkleuren.