Deze voetbaltalenten zijn de nieuwe bazen

Ze zijn namelijk ambassadeurs voor de nieuwste mannengeur van Hugo Boss.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

De geur Boss Bottled bestaat 26 jaar. Naar aanleiding van dit 25 + 1 jarig jubileum is er een nieuwe versie van de klassieker op de markt gekomen. Deze nieuwe geur, Triumph Elixer, lijkt in niks op het origineel, op de fles na dan. Er worden overigens met regelmaat variaties op Boss Bottled uitgebracht, één ervan vind je hier.

In Boss Bottled ruik je heel nadrukkelijk groene appel, in Triumph Elixer zit geen fruit maar vetiver, houtnoten en patchouli. Het resultaat is een frisse, aanwezige, aardse maar ook sensuele geur. Hier kom je de zomeravonden wel mee door.

3x Voetbaltalent

Voor de campagne treden drie up & coming Europese voetbaltalenten aan.

Eduardo Camavinga

Is één van de meest veelbelovende voetbaltalenten in het internationale voetbal. De 21-jarige maakt zijn voetbaldebuut voor Rennes, Frankrijk in 2019. Op dit moment speelt hij voor Real Madrid.

Phil Foden

Op zijn 23e wordt hij gezien als een van de grootste voetbaltalenten in Groot Brittannië. Hij speelt bij Manchester United en voor het Nationale Engelse team.

Kai Havertz

De Duitser was Bayer Leverkusens jongste debutant in de Bundesliga ooit. Hij wordt gezien als een zelfverzekerde speler met een goed speloverzicht. Op dit moment speelt bij voor Arsenal.

Waarom voetballers?

Voetballers en een geur die Triumph heet? Hoe zit dat? Dit zegt het bedrijf er zelf over: ‘Together, they celebrate the power of unity and teamwork as a tool for triumph in sport. The three soccer superstars are known for their teamwork, integrity, and ambition –all values that define the BOSS Bottled man, whether on or off the pitch.’ Geen speld tussen te krijgen.

Boss Bottled Triumph Elixir Parfum Intense. Prijzen van €116 (50 ml)

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie