9 Dingen waar vrouwen écht op letten bij een man

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Dat weten we al een tijdje. Toch blijven we mateloos geïnteresseerd in ze. Maar waar letten ze nu precies op?

Daarom geven wij je vandaag een handig lijstje, met de 9 dingen waar vrouwen écht op letten. Volgens Match.com en het Amerikaanse Details. Let op en je kunt niet fout gaan.

83% – Goede grammatica

De manier waarop je praat en je woordkeuze zijn de dingen waar een vrouw tijdens een date het meest op let. Dit kan namelijk heel veel zeggen over bijvoorbeeld je opleiding, opvoeding en persoonlijkheid. Bewaar je grove straattaal dus maar voor je vrienden.

78% – Zelfvertrouwen

Niets is zo oncharmant als een man die zenuwachtig en onzeker is tijdens een gezellig afspraakje. Zelfvertrouwen is dan ook the key to success.

76% – Je gebit

Een schoon en netjes gebit laat zien dat je verzorgd bent en aandacht geeft aan je uiterlijk. Poetsen, flossen en, als het écht nodig is, bleken dus.

62% – Tatoeages en piercings

Tja, dit kan twee kanten op gaan: de één kijkt namelijk meteen of je ze hebt, terwijl een ander graag checkt of je ze niet hebt. De ene vrouw vindt tattoo’s namelijk enorm sexy, terwijl de ander het een ongelooflijke afknapper vindt als je je lichaam vol piercings zit. Laat staan van top tot teen getatoeëerd.

58% – Kledingstijl

De manier waarop je je kleedt is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je kleding toont namelijk wat je smaak is. Zorg er dan ook voor dat je er (bijna) altijd verzorgd bijloopt.

32% – Je auto

Ja, echt. We hebben de gold digger pranks allemaal wel eens voorbij zien komen, en ook nu weer blijkt dat vrouwen toch best vaak waarde hechten aan materiële dingen, zoals je auto. Je auto toont namelijk aan of je een beetje welvarend bent. Heb je geen rijbewijs? Zorg dan op z’n minst voor een chique tweewieler.

29% – Accent

Vrouwen houden van accenten. Een Engelsman met een echt Brits accent of het vloeiende Frans vindt elke vrouw heerlijk om naar te luisteren.

28% – Sieraden

Een horloge van een goed merk doet wonderen. Let op: geen gouden horloge. Gewoon laten zien dat je waarde hecht aan wat je draagt en dat hoeft echt niet diep in de vier cijfers te lopen.

27% – Elektronische apparaten

Smartphones zijn tegenwoordig een soort statussymbool. Als je met een nieuwe iPhone rondloopt, scoor je waarschijnlijk meer punten dan als je nog een oude Nokia op zak hebt. Goede zakenmannen moeten over het algemeen namelijk een beetje een up-to-date zijn om optimaal bereikbaar te blijven.