Piña colada
Jonge en oude rum, biologische kokosroom, verse stukken ananas, slagroom en misschien een beetje Angostura-bitters: vul dit in een blender met ijs. Blenden tot-ie luchtig is, uitschenken en een leuk parapluutje erbij. Zon en strand erbij bedenken, hoppa.
Frozen perenmargarita
Meng een mooie Reposado (tequila die tussen de twee en twaalf maanden is gerijpt op eikenhouten vaten), een rijpe peer en agavesiroop,in de blender. Stop het daarna in de vriezer. Heerlijk….
Of toch gewoon een klassieke cocktail voor de feestdagen (maar wel met een twist).
Mai Tai Classic
Ruhm Agrecole en Zacapa 23 rum (half/half), zelfgemaakte orgeade (amandelsiroop), limoensap, Van Wees Curacao- likeur en suikersiroop shaken en door een zeef uitschenken over ijs in een old fashioned-glas. Garneer met muntblaadjes en limoen.