Aaron Taylor-Johnson met Armani in zee

De Britste acteur wordt namelijk het gezicht van de Acqua di Gio geuren.

De Italiaanse grootmeester Giorgio Armani heeft de Britse acteur Aaron Taylor-Johnson (1990) gerekruteerd als de nieuwe ambassadeur van de Acqua di Giò-geuren. De eerste campagne met de acteur is half februari te zien.

En wat blijkt bij zulke lucratieve samenwerkingen: de partijen bleken altijd al van elkaar gecharmeerd.

Zo stelt Taylor- Johnson: “De creatieve genialiteit, tijdloze verfijning en de onberispelijke smaak van de heer Giorgio Armani bewonder ik zeer. Ik voel me dan ook vereerd dat ik ben gekozen om zijn iconische geur Acqua di Giò te vertegenwoordigen als zijn nieuwe merkambassadeur. Ik ben al lang fan van de geur, hij is fris, mannelijk en puur.” Hij niet alleen, zo blijkt hier.

Taylor-Johnson voor Acqua di Giò

Armani op zijn beurt: “Het was de balans tussen lichaam en geest bij Taylor-Johnson die mij ervan overtuigde dat hij de juiste was persoon om de geur te vertegenwoordigen, Aaron heeft een intensiteit en schoonheid die zelfbewust en helemaal van nu is.”

Succesvolle loopbaan

De carrière van Aaron Taylor-Johnson zit in de lift. De Britse acteur, geboren als Aaron Perry Johnson, begon op zesjarige leeftijd met acteren. Zijn doorbraak kwam na zijn rol als John Lennon in de film Nowhere Boy (2009). Ook zijn rol in de film Kick-Ass (2010) was een succes.

Taylor-Johnson won in 2017 met de film Nocturnal Animals een Golden Globe voor beste mannelijke bijrol. Nocturnal Animals is een neo noir psychologische thriller die door Tom Ford is geregisseerd. Naast Taylor-Johnson acteren ook Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer en Laura Linney in de film.  

Taylor-Johson en zijn echtgenote regisseur Taylor-Wood

Brad Pitt

Ook Bullit Train (2022), onder regie van David Leitch, was een groot succes. De Amerikaanse actiethriller gaat over vijf huurmoordenaars die zich bevinden op een Japanse hogesnelheidstrein en zich realiseren dat hun individuele opdrachten allemaal met elkaar verbonden zijn. De hoofdrollen worden naast Taylor-Johnson vertolkt door zijn maatje Brad Pitt, Joey King en Sandra Bullock.

Johnson is getrouwd met de 23 jaar oudere regisseuse Sam Taylor-Wood. Ze hebben samen twee dochters. Taylor-Wood heeft twee dochters uit een eerder huwelijk. Na het huwelijk veranderde de acteur officieel zijn achternaam in Taylor-Johnson.