WIN! Kaartjes voor La Maison by Rémy Cointreau

Nog geen plannen voor het weekend? In pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau (with Pablo Lücker) smelten cocktails en hedendaagse Nederlandse kunst samen. Smullen!

remy cointreau cocktail

Tot en met 19 november kun je terecht bij La Maison by Rémy Cointreau – with Pablo Lücker. Die pop-up bar vind je bij Fosbury & Sons, gelegen aan de Prinsengracht in hartje Amsterdam. 

Wat heeft de tijdelijke bar te bieden? Er zijn verschillende experience rooms en interactieve workshops. Er worden speciale thema-avonden georganiseerd en er zijn zogenaamde serving rituals die gewijd zijn aan Nederlands vakmanschap & creativiteit. 

Dit is kortom dé plek om een onvervalste sidecar te drinken, de klassieke cocktail met Cointreau, Rémy Martin 1738 Accord Royal cognac en citroensap. 

Maar je kunt er ook andere bad ass cocktails drinken. Waarom niet een margarita, de wereldberoemde cocktail met Cointreau als hoofdingrediënt. Het recept van de margarita is even ingenieus als eenvoudig: Cointreau, tequila blanco, vers limoensap en een randje zout. In een paar luttele minuten shake je jezelf naar een glas puur genot. 

(Overigens is een scheutje Cointreau in de koffie ook een heel goed idee, helemaal met een toef slagroom erbij.)

In pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’ drink je jouw cocktail niet uit een standaard cocktailglas. Speciaal voor de gelegenheid zijn er heuse kunstobjecten ontworpen door kunstenaar Pablo Lücker en geproduceerd door Heinen Delfts Blauw: La Maison by Rémy Cointreau – with Pablo Lücker.

Pablo Lücker overziet zijn creaties van Delfts Blauw.

De cocktails worden vergezeld door hapjes van restaurant Triptyque van Niven en Virginie Kunz. En liefhebbers van het betere eten weten: wat uit de keuken van Triptyque komt is bijzonder lekker; ze ontvingen dan ook niet voor niets een groene Michelinster voor hun duurzame gastronomie en sublieme gebruik van seizoensproducten.

Naast het drinken van de beroemde margarita, sidecar en andere cocktails, kun je bij La Maison by Rémy Cointreau ook terecht voor een Mixology workshop, gegeven door een meestermixoloog. 

De kaartjes kosten 42 euro per stuk, maar wij geven 2 x 2 kaarten weg. Dus trommel je favoriete cocktailvriend/vriendin op en laat onder ons Facebook-bericht weten met wie jij graag naar La Maison by Rémy Cointreau wil gaan. Reageren via onze Instagram kan ook. Gezellig!

#maisonrémycointreau