Beckham in Amsterdam gesignaleerd

Oud-voetballer, zakenman & stijlicoon David Beckham heeft zijn gezicht in Amsterdam laten zien.

Beckham was er niet live, filmpjes en beelden waarin hij figureert werden op een aantal karakteristieke gebouwen in de hoofdstad geprojecteerd, waaronder Nemo, de Beurs van Berlage en het belastingkantoor op de Zuidas.

Dat alles om zijn Classic geurenlijn onder de aandacht te brengen. Een impressie zie je hier:

Zakenimperium

Je zou bijna vergeten dat David Beckham als voetballer is begonnen, als je kijkt naar het zakenimperium dat hij heeft opgebouwd. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op 450 miljoen dollar.

Eén van de zakelijke activiteiten waarmee het stijlicoon dit riante bedrag bij elkaar heeft gesprokkeld is zijn geurenlijn. In 2005 kwam zijn eerste uit: Instinct. Een subtiele, tikje klassieke citrusgeur die nog steeds de moeite waard is.

Daarna volgden nog bijna veertig (!) geuren. Het mag duidelijk zijn dat Beckham ze niet zelf maakt: dat worden door parfumeurs, ‘neuzen’, gedaan: mannen en vrouwen die daar voor hebben doorgeleerd.

De Classic Collection bestaat uit drie geuren, waaronder het warme maar frisse Classic Homme en het citrusfrisse Classic Blue met veel hout. De prijs is schappelijk: €28 voor 50 ml. Hoe je alles uit je geurencollectie haalt lees je hier.