Charlie Heaton als model – Stranger Things have happened

De meeste recente acteur die bijbeunt als model is de ster uit de megasuccesvolle Netflix-serie.

De geur Phantom van Paco Rabanne ken je vast van de bijzondere fles in de vorm van een robot. De geur kwam in 2021 op de markt. En nu is er een intensere versie van de geur op de markt gekomen: Phantom Parfum. En dat is sterk spul, boordevol lavendel en vanille.

Bijzonder: Charlie Heaton, gevierd acteur in onder meer Stranger Things is ingehuurd als ambassadeur van het merk. En passant speelt hij ook de hoofdrol in de campagne die bij de introductie wordt gelanceerd en die behoolrijke Harry Styles-vibes channelt.

Over Heaton

Engelsman Charlie Ross Heaton, geboren in 1994 in Leeds, is wereldwijd bekend geworden door zijn rol als Jonathan Byers in de Netflix-serie Stranger Things.

Daarvóór had hij overigens al behoorlijk wat acteerervaring opgedaan. In 2015 maakte Heaton zijn debuut in de detectiveserie DCI Banks, daarna speelde hij in die andere Engelse detectiveserie: de onvolprezen Vera. Ook had hij een gastrol in de ziekenhuisserie Casualty en dook hij op in de thriller Shut In.

Phantom Parfum

De geur is gemaakt door Juliette Karagueuzoglou, Anne Flipo en Dominique Ropion – parfumeurs met een aanzienlijke staat van dienst.

Opmerkelijk: negentig procent van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Ze zijn ethisch verkregen in samenwerking met lokale partners. Ook goed voor het milieu: de flessen zijn hervulbaar. Prijzen vanaf €94 voor 50 ml.

Meer over Paco Rabanne en de geuren van dit van oorsprong Spaanse modehuis lees je hier en hier.