Waan je een guitar hero met deze exclusieve gitaren

Gitaarliefhebbers overal ter wereld opgelet: deze unieke collectie van Gibson wil je niet missen.

Altijd al op zoek geweest naar een zeer bijzondere gitaar? Look no further. Met de Mod Collection van de legendarische gitaarmaker Gibson, waan jij je een kind in een snoepwinkel.

“Wij” van ModMod kunnen natuurlijk niet om een verzameling heen die de Mod Collection heet. In de collectie vinden we een reeks unieke elektrische, akoestische en basgitaren van het legendarische gitaarmerk Gibson.

De Gibson Les Paul is misschien wel de meest bekende gitaar aller tijden. Samen met de Fender Stratocaster uiteraard. Gitaarhelden als Slash, Jimi Hendrix, Neil Young, Jimmy Page, B.B. King, Eric Clapton en Chuck Berry, to name a few, spelen of speelden (ooit) op een Gibson. Mocht je overigens zin hebben in een aantal tips voor goede muziekdocu’s? Klik dan hier.

Slash van Guns N’ Roses

Natuurlijk kun je voor een simpel instapmodel gaan als je een gitaar wil kopen. Maar ben je een gevorderde en/of wil je een zeer bijzonder exemplaar in handen hebben, dan is de Mod Collection echt iets voor jou. De collectie bestaat uit een aantal exclusieve en aangepaste versies van klassieke Gibson-modellen zoals de Les Paul Standard, SG Standard, Flying V en de ES-345.

Chuck Berry op zijn Gibson ES-335

Het gaat hier om zeldzame en speciale one of a kind-modellen die voorzien zijn van onconventionele kenmerken en esthetische details. Zoals een nooit eerder gebruikte kleur op een slagplaat of op de knoppen.

Les Paul Classic in Satin Green Burst
Les Paul Standard 50s in “Orange Top”/ Metallic Orange
SG Standard ’61 in Vintage Cherry

Enkele hoogtepunten uit de MOD-collectie zijn een SG Standard ’61 in Vintage Cherry, een Les Paul Standard 50s in “Orange Top”/ Metallic Orange, een Les Paul Classic in Satin Green Burst en een paar Flying V’s in Verdoro Green en Classic White.

Les Paul Standard 50s in “Orange Top”/ Metallic Orange finish en de Les Paul Classic in een Satin Green Burst finish.
Meer informatie vind je hier.