Huidprobleem? Hier kun je direct online terecht

Sinds kort kun je ook online een ervaren dermatoloog een diagnose van je huidprobleem laten maken.

Bijna de helft (47,9%) van de Europese bevolking ouder dan 18 jaar heeft ten minste één dermatologische aandoening. In Nederland hebben 1 op de 6 bezoeken (14%) aan de huisarts te maken met een huidprobleem. Denk hierbij aan zaken als eczeem, acne, huiduitslag, pigmentatieproblemen, allergieën, moedervlekken en nog veel meer.

Soms is het een uitdaging om tijd vrij te maken voor een bezoek aan de huisarts en/of specialist. Daarbij komt nog dat je (vaak) een afspraak moet maken, zijn er lange wachttijden en als je met de auto gaat is parkeren vaak ook geen sinecure.

Zie je op je huid iets dat er gisteren nog niet zat? Dat groter wordt? Of jeukt? Dat je verontrust of irriteert? Een diagnose van je probleem kun je nu ook online krijgen. Via huidconsultplatform 247dermatologist krijg je binnen enkele uren antwoord op al je huidvragen, direct van een gediplomeerd dermatoloog.

Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon met internettoegang, en €35 op je rekening.

Zo gaat het in z’n werk

Door middel van het uploaden van foto’s van het huidprobleem en het invullen van een vragenlijst beschrijf je jouw huidproblemen. Binnen enkele uren ontvang je een gedetailleerde diagnose en, indien nodig, een behandelplan in de vorm van een vertrouwelijk medisch rapport. Veilig, betrouwbaar en efficiënt. De kosten voor een online consult bedragen, zoals hierboven gemeld, €35.

Je kunt hier terecht: 247dermatologist.com