Wat een baas is de geurkaars

Een geurkaars is een snelle manier om je huis sfeer te geven. Steek de brand in een geurkaars en ruik je happy.  

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie

Een geurkaars is een snelle manier om je huis sfeer te geven. Dat kan een onvervalste kerstsfeer zijn, maar een geurkaars kan ook een kalmerend of juist opwekkend effect hebben.

Een béétje geurkaars is bepaald niet goedkoop. Maar een half uur branden is al genoeg om je kamer een olfactieve make-over te geven. Langer is niet nodig – sterker nog, te lang laten branden kan je een stekende hoofdpijn bezorgen. Dus van een mooie kwalitatieve geurkaars kan je lang genieten. Als indicatie kun je aanhouden dat een geurkaars van 180-190 gram een brandtijd van 40 à 50 uur heeft.
Tips om alles uit je investering te halen vind je hier.

Dit zijn drie nieuwe kaarsen die je neus laten jubelen:

Op z’n Italiaans

Onze Italiaanse vrienden van Acqua di Parma komen elk jaar met een nieuwe kaarsencollectie. De kaars Bosco is kalmerend en ruikt subtiel naar kerst. Chic! 200 gram, €80.

Op z’n Spaans

Het Spaanse megahippe mode- en parfummerk Loewe introduceert voor het eerst een lijn kaarsen. De hele collectie is te zien in de Bijenkorf in Amsterdam. Oog- en neusstrelend. Wel aan de prijs. 175 gram, €85.

Op z’n Zweeds

En ook & Other Stories brengt een nieuwe geurkaars uit: de Déjà Vu Mood Scented Candle. Je ruikt framboos, hout en jasmijn. Het merk heeft nog negen andere kaarsen in het assortiment. 500 gr, €25.

Ook Paul Smith heeft onlangs een collectie geurkaarsen op de markt gebracht. Meer daarover lees je hier.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie