De beste Super Bowl commercials van 2023

Van Breaking Bad tot aan Ben Affleck.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

Natuurlijk, de Amerikaanse Super Bowl draait om American football. En om de halftime show, die in 2023 door Rihanna werd geëntertaind. Maar stiekem genieten wij ook heel erg van de overdreven commercials, van bedrijven die met bizarre budgetten de grootste acteurs van het moment weten te strikken. Welke Super Bowl commercials in 2023 het meest opviellen, lees je in dit artikel.

Walt en Jessie breken een zak chips aan

https://youtu.be/ZMlemd6U24Y

Voor even leek het alsof we de twee grootste legendes uit Breaking Bad nooit meer terug zouden zien. Gelukkig was dat een verkeerde inschatting: Walt en Jesse waren vannacht weer op de buis met een Super Bowl commercial voor chips (de meth werd voor de gelegenheid vervangen door chips). Nostalgie alom.

Bradley Cooper en zijn moeder

https://youtu.be/zLJoQRS48KQ

Moeders kunnen soms genadeloos zijn. De moeder van Bradley Cooper doet het alleen publiekelijk, tijdens de best bekeken commercial break in Amerika. Ouch.

Ben Affleck neemt plaats in de Drive Thru

Ben Affleck houdt van Dunkin’ Donuts. (Zie hier). De tientalle paparazzi foto’s met Affleck die zijn handen vol heeft aan donuts en koffies van Dunkin’ liegen er niet om. Daarom kon er niemand anders dan Ben Affleck zelf in de Super Bowl van Dunkin’ Donuts figureren. Zo geschiedde. (Alhoewel de cameo van J-Lo misschien wel het hoogtepunt is).

Dave Grohl en bezinning

https://youtu.be/ynwZaXRx9Lc

De Yoga-minnende, podcastluisterende, Van Moof-bezittende Havermelkelite zal Dave Grohl’s blijk van dankbaarheid vast en zeker waarderen. En ze zullen het waarschijnlijk vanavond noteren in hun gratitude journal.

Niet één, maar tien Adam Drivers

Kan je geen genoeg krijgen van Adam Driver? Wij ook niet. Alhoewel onze Driver-appetite voor vandaag wél is verzadigd, want in deze Super Bowl commercial verschijnt hij minstens tien keer.

One Hit Wonders voor Uber

https://youtu.be/mnySyKAoLpI

Uber One (een abonnement op zowel Uber als Uber Eats) scoort een hit met hun ‘One Hit Wonder’ commercial voor de Super Bowl. Singles zoals Milkshake van Kelis en The Fox (What Does The Fox Say) van Ylvis worden door P Diddy beoordeeld in de opnamestudio en krijgen de mogelijkheid om nóg een keer te stralen.

Een goede smaak of een goede acteur?

https://youtu.be/ok38Xuc5UTE

Pepsi heeft voor Super Bowl niet een, maar twee commercials met steracteurs gestrikt. De hamvraag: hebben de acteurs in de Super Bowl commercials nou zo’n goede smaak, of kunnen ze gewoon heel goed acteren? Aan jou de eer om hier een mening over te hebben.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels