Deze dingen vergeet je het vaakst als je op reis gaat

Ja, ook gij Brutus! En dat kan je vakantie of zakenreis behoorlijk versjteren…

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Je kent het vast wel: op weg naar de luchthaven realiseer je je ineens dat je iets vergeten bent in te pakken. Oerstom. En lastig. Déze vier dingen zien we het vaakst over het hoofd als we op reis gaan. Voor jou uitgezocht door de ANWB.

4. Zonnebril

De zonnebril staat hoog op de lijst met vaak vergeten items. Uiteraard kun je ter plaatse een nieuwe kopen, maar zonde van dat met zorg uitgezochte, prijzige exemplaar dat nu in de la blijft liggen. Hoort standaard in de handbagage. Meer over het belang van een kwalitatief goede zonnebril lees je hier. Toch ter plekke een vervangende zonnebril aanschaffen? Wat ideetjes voor kekke monturen doe je hier op.

3. Paspoort

Zonder dit document ben je nergens. Desondanks ben je de eerste niet die z’n paspoort ergens veilig opgeborgen thuis laat liggen. Dus check, check en dubbelcheck voor je vertrekt!

2. Tandenborstel

Niet onoverkomelijk, wel vervelend. De reden dat we de (elektrische) tandenborstel zo vaak vergeten is omdat we, voor we vertrekken, nog snel even de tanden willen poetsen. En hem vervolgens vergeten in te pakken. Standaard een reserve tandenborstel en tubetje tandpasta in je koffer laten zitten is een optie.

1. Oplader

Niet verwonderlijk dat deze aan de top van dit lijstje van vaakst vergeten spullen opduikt. Dat kan de oplader van je telefoon zijn, van je tablet of e-reader. Omdat opladers moeilijk vervangbaar zijn (of duur!) is het zuur als je ‘m vergeet. Stop ze daarom voortaan als eerste in je koffer of handbagage.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie