Airbnb vondst van de maand: Dunlap A-Frame

Airbnb’s zijn populairder dan ooit, met een prijs die inmiddels 42 procent hoger ligt dan vóór COVID. Welke zijn de moeite waard?

Zoals wel vaker tippen we je over de meest bijzondere en unieke exemplaren. Dus pak je agenda en begin met plannen, want deze A-Frame Cabin is de moeite waard.

En met die prijsstijging van gemiddeld 42 procent is wat extra onderzoek de moeite waard om niet teleurgesteld aan te komen. Airbnb doet het überhaupt goed dit jaar. Naast de prijsstijging steeg de winst met 72 procent ten opzichte van vorig jaar, tot 593 miljoen. Het aantal boekingen nam daarentegen maar met 11 procent toe.

Loft-waardig

Het Dunlap Hollow A-Frame is een indrukwekkende moderne hut op een heuveltop. Gelegen in Rockbridge – Ohio, is de hut net zo mooi vanbinnen als de natuur buiten. Het is ingericht in een charmante midcentury-sfeer en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt en is geschikt voor maximaal 10 gasten met 3 slaapkamers. Scroll ook vooral even naar beneden voor een pittoreske loft.

Er is ook een bubbelbad, een groot terras met veel zitplaatsen, een plek om te BBQ-en en enkele hangstoelen die onder het dek hangen. De hut is omgeven door zandstenen kliffen, een reusachtig bos, watervallen, een kabbelend beekje en verschillende wandelpaden.

Hocking Hills

Je moet er dus wel even voor naar Ohio. De staat, die zich uitstrekt over de grens tussen het Midwesten en het Noordoosten, is doordrenkt met de cultuur van beide Amerikaanse regio’s. Vooral als je van buitenactiviteiten houdt, is het hier goed toeven en het is een originelere (en goedkopere) keuze dan kiezen voor de Oost- of de West-kust.

Het is tevens de thuisbasis van vier grote openluchtrecreatiegebieden: de glooiende heuvels van het Appalachische land langs de oostgrens van de staat, het landelijke landschap van Amish Country in het noordoosten, de stranden aan het meer en de outdoor van het Hocking Hills-gebied in het zuidoosten.

Meer informatie over de Dunlap A-Frame vind je hier.