Hier vraagt je huid op dit moment om

Nu de zon écht doorkomt is een crème met een SPF wel zo verstandig. Dit zijn vier prima opties.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie

Ga je naar het strand dan zit er standaard een fles zonnebrand crème in je tas. En wel hierom. Maar ook op weg naar je werk of als je een terrasje pakt, stel je je huid bloot aan de stralen van de zon. Door ’s morgens een verzorgende crème met daarin een SPF te gebruiken, ben je de hele dag prima beschermd tegen zonneschade zonder extra actie te ondernemen.

Zonnefilters zijn er in twee varianten: natuurlijke en chemische. Het verschil leggen we hier uit. Met deze vier crèmes met SPF zit je goed: van aan de prijs tot heel goed te doen.

The Grey – Daily Face Protect SPF 50

Niet goedkoop, wel goed. En door de mooie vormgeving een cool item op je badkamer. The Grey gebruikt high-end bestanddelen die je huid verstevigen en helpen beschermen tegen veroudering. Deze crème heeft SPF 50.    

Nivea Men – Anti-age Hyaluron Face Moisturising Cream SPF 15

Bijzonder betaalbaar deze crème van Nivea. Prima samenstelling, het bevat onder meer hyaloronzuur dat de huid een boost geeft. SPF 15 – dus een vrij bescheiden bescherming tegen de zon.

Witlof – Nourishing Day Cream SPF 30

Deze dagcrème van Witlof bevat UVA- en UVB-bescherming met zonbeschermingsfactor 30, die samen met de voedende ingrediënten je huid verzorgen. 100% natuurlijk en vegan. Goed spul, €30 (50 ml)

L’Oréal Men Expert –  Hydra Energetic 24hr Anti-fatigue SPF 15 Moisturiser

Vale kleur? Vermoeide trekken? Dan is deze moisturiser voor jou. Extra pluspunt: hij gaat het irritant glanzen van de huid tegen. Een bescheiden SPF, dus met beleid in de zon.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie