Dit wordt het hotel in White Lotus seizoen 3

Bezoek dit hotel in Thailand voordat ‘ie is volgeboekt na het derde seizoen van HBO’s The White Lotus.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

The White Lotus seizoen drie gaat naar Thailand, dat vertellen meerdere bronnen aan vakblad Variety. Daar schreven we eerder al over in een preview van de succesvolle HBO-serie. Maar nu weten we ook nagenoeg zeker welk hotel ’t zal worden.

Omdat de eerste twee seizoenen van Mike White’s The White Lotus zijn opgenomen in respectievelijk Four Seasons-resorts in Hawaï en Italië, is het waarschijnlijk dat het derde seizoen zich afspeelt in één van de hotels van de luxe hotelgigant in Thailand. De Four Seasons-resorts in Thailand liggen verspreid over de stad, het platteland, de jungle en het strand, waardoor White genoeg omgevingen heeft om mee te spelen.

Oosterse spiritualiteit

White had eerder laten doorschemeren dat seizoen 3 zich in Azië zou kunnen afspelen en zich zou concentreren op ‘de dood en oosterse religie en spiritualiteit’.

White: “Het eerste seizoen ging over geld, en het tweede seizoen over seks. Ik denk dat het derde seizoen misschien een satirische en grappige kijk wordt op de dood, oosterse religie en spiritualiteit. Het voelt alsof het een rijk tapijt zou kunnen zijn om nog een ronde bij White Lotus te doen.”

Koh Samui

De woordvoerders van Four Seasons houden, voorspelbaar, de lippen op elkaar, wat de roddels alleen maar in stand houdt. Toch wordt het luxe Four Seasons op Koh Samui waarschijnlijk de volgende filmlocatie voor The White Lotus. Het past foutloos en is adembenemend. Waarom? Het resort is namelijk volgeboekt van begin februari tot en met april.

Four Seasons Koh Samui biedt uitgestrekte één en tweekamer villa’s met rieten daken, met palmen omzoomde zwembaden, butlerservice en een goede basis voor uitstapjes rond de Golf van Thailand.

Op het afgelegen noordwestelijke puntje van de zich snel ontwikkelende Laem Yai-baai van het eiland heeft Bill Bensley, architect, 60 prachtige villa’s op een heuvel en tien privéwoningen tussen de kokospalmen verspreid. De villa’s hebben allemaal een weids uitzicht op de Golf van Thailand (ook vanuit het bad), evenals terrassen met een bescheiden privé-zwembad.

Het resort heeft een kleine privéstrook wit zandstrand met daarbij een infinity pool, evenals ligbedden met uitzicht op zee in de strandbar. Een villa met één slaapkamer aan het strand en een zwembad kost zo’n €1.000 per nacht, terwijl een villa met twee slaapkamers ruim €5.000 kost.

Beeld: Four Seasons

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels