Zaterdagnacht gaat de zomertijd in…

Op 25 maart gaat de klok een uur vooruit. Dat betekent minder slapen. Zo hou je toch een klare blik.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Aanstaande zaterdag gaat de klok een uurtje vooruit.  Voor de één is de start van de zomertijd een energiekick, voor de ander is het een totale ritme-ontregeling. Met mogelijk kringen of wallen als gevolg.

Drie manieren om je blik klaar te houden…

Cafeïne

Dit concentraat bevat natuurlijke cafeïne, afkomstig van de koffieplant, om de huid op te peppen. Cafeïne zou de circulatie stimuleren en zo wallen verminderen en je een wat frissere huid te geven door ‘m te verhelderen. Kortom: pakt de vermoeide, gezwollen huid rond de ogen aan.

Mádara, Custome Actives Cfn (€15 via madaracosmetics.nl)

Parfumvrij

Deze lichte crème vermindert fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen door de dunne huid rondom de ogen van vocht te voorzien. Trekt snel in en is compleet parfumvrij. Gebruik ’s ochtends en ’s avonds. Neem een kleine hoeveelheid en dep dit lichtjes rondom je ogen. Voor de normale huid.

Clinique for Men, Anti-Age Oogcrème (€28)

Glycerine

Verstevigt de oogcontour. Maakt rimpels zichtbaar gladder. Helpt donkere kringen en wallen te verminderen. Elke avond aanbrengen. Is niet vet. De balsem is geschikt voor de gemengde huid, droge, normale én vette huid. Bevat onder meer glycerine.

Clarins Men, Line-Control Eye Balm (€50)

Meer tips tegen wallen en kringen vind je hier en hier

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie